Excellence in taste
With decades of expertise, we are constantly innovating, driven by knowledge and passion. We leave nothing to chance. From the idea, to the finished product, to reassessing the material, including tooling and sourcing, every step is constantly reviewed.

How
we started
Η Panini ΑΕ ξεκίνησε την διαδρομή της από μια μικρή βιοτεχνική μονάδα στην Πατρίδα Ημαθίας το 1990. Με εφόδια το πάθος και την δημιουργικότητα ξεκίνησε την παραγωγή φρέσκων συσκευασμένων Σάντουιτς. Η ιδιαίτερη αναγνώριση των προϊόντων καθώς και η ανάγκη για τη περαιτέρω κάλυψη της αγοράς ώθησαν στην δημιουργία νέων μεγαλυτέρων εγκαταστάσεων (800 τμ) το 1995 στη Βέροια Ημαθίας.

Innovation
At the same time and with the aim of always offering quality products, in 1995 the Dolce croissant was launched, an innovative product with pure ingredients and a hazelnut praline filling that very quickly became a great success.

Cooperation
The excellent cooperation with the Greek State and the Greek Army stood as the spearhead for the further development of the company throughout the Greek territory. At the same time, the frequent checks by these services pushed the company to maintain high standards.

Distribution
The privately owned organized distribution network and the cooperation with specialized representatives in various prefectures of Greece made it possible to promote the products successfully and consistently on a daily basis.
Today
Το 2005 η Panini ΑΕ μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Βέροιας (2800 τμ) όπου εφαρμόζει όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα διασφάλισης ποιότητας (ISO 22000:2005, ISO 9001:2008, ISO 14001:2015, ISO 9001:2015, IFS FOOD SAFETY), τηρώντας απόλυτα τις υψηλές προδιαγραφές και στόχους που έχει θέσει. Παράλληλα το δυναμικό της εταιρείας, το οποίο σήμερα ανέρχεται στα 71 άτομα, βρίσκεται σε συνεχή και διαρκή εκπαίδευση επί της υγιεινής των τροφίμων και μαζί με το επιστημονικό προσωπικό και τους εξωτερικούς συνεργάτες διασφαλίζουν την σταθερή ποιότητα των προϊόντων και την ασφάλεια στη παραγωγική διαδικασία των σάντουιτς, κρουασάν, γλυκών, κουλουριών Θεσσαλονίκης και άλλων αρτοσκευασμάτων. Συνεχής στόχος της εταιρίας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των προσφερόμενων προϊόντων με γνώμονα την καινοτομία και τις ανάγκες των καταναλωτών.

